Dispensador SISTEMBOS – PIPICAN

Dispensador SISTEMBOS

70.00 (IVA no incluido)

El dispensador està realitzat amb acer inoxidable, de fàcil instal·lació i molt resistent, de forma que evita els actes vandàlics.

El complement perfecte per les bosses PIPICAN.

Mida del dispensador 35 x 13 x 13 cm

Categoria:

Descripció

El dispensador PIPICAN de bosses per a la recollida d’excrements de gossos, està fabricat amb acer inoxidable de qualitat superior. D’aquesta manera pot ser col·locat a qualsevol lloc i de forma senzilla (suport, senyalització, paret, paperera…). És molt resistent i resistent, de manera que evita els actes vandàlics. Les mides dels dispensador són les següents 35 x 13 x 13 cm.

Per canviar el rotllo, el dispensador s’obre i es tanca amb una clau, per a més seguretat. El dispensador SISTEMBOS es complementa perfectament a les bosses PIPICAN Bio i les bosses PIPICAN, gràcies al mandrí del rotllo que facilita l’extracció de les bosses una a una. Les bosses PIPICAN són de textura i aspecte opac.

Amb el sistema SISTEMBOS PIPICAN de bosses i dispensador, cuidem la higiene pública per a que totes les ciutadanes i tots els ciutadans, i animals, puguin gaudir d’uns carrers més nets.

El dispensador SISTEMBOS PIPICAN s’adapta a la perfecció amb les bosses biodegradables per a la recollida d’excrements de gossos PIPICAN Bio. També s’adapta perfectament a les bosses PIPICAN.

Per més informació podeu consultar el nostre Blog, on trobareu articles i notícies relacionades.

Més Informació

Informació addicional

Pes 3 kg
Dimensions 35 × 13 × 13 cm
Go to Top