Preguntes freqüents

– Transferència bancària: Pot fer el pagament per Transferència bancària al següent número de compte d’ESTUDI GRAF:

Raó social: ESTUDI GRAF, S.A. – La Caixa

  • IBAN: ES7521001396130200032224

Si el pagament no es rep en els següents 5 dies posteriors a la confirmació de la comanda, es procedirà a anular la comanda al suposar que ja no interessen els articles. Mètodes de pagament vàlids per Península i Illes Balears. No vàlid per països estrangers.

 Targetes de crèdit/dèbit:

Pot fer el pagament amb targetes Mastercard, VISA o altres.

Perquè tingui una protecció addicional i així poder evitar que terceres persones utilitzin les seves dades de manera fraudulenta, el pagament es realitzarà per la plataforma de pagament Redsys. A més, posem a la seva disposició els serveis de seguretat en el pagament by Visa i MasterCard SecureCode.

L’entitat financera emissora de la seva targeta bancària li mostrarà una pantalla on li demanarà un codi personal que només vostè hauria de conèixer (ja sigui una clau d’una targeta, un codi enviat per SMS o qualsevol altra manera que el seu banc hagi definit per identificar-lo/a. Un cop introduït el codi de verificació, la seva entitat financera confirma que és vostè qui està realitzant la comanda i li permetrà realitzar la compra.

Enviaments

Per a la Península i Illes Balears, l’enviament és de 15€. Per comandes superiors a 360€, l’enviament serà gratuït.

Devolucions

Puc tornar el producte?
Si el producte és defectuós o incorrecte, podrà tornar-lo posant-se en contacte amb nosaltres a adm@sistemb.com. Tindrà fins a 30 dies després de la recepció de la seva comanda per sol·licitar la seva devolució.

Si ha comprat per error un producte que no volia, podrà tornar-lo si l’embalatge exterior no ha estat manipulat i està en perfectes condicions. Ha de tenir el compte que no acceptarem els enviaments a ports deguts o contra reemborsament, i que no s’abonaran les despeses d’enviament ni de devolució.

Més informació a condicions de compra.

Direcció de devolució:
Sistemes d’Embalatge – ESTUDI GRAF, S.A.
C/ Tarragona 78- 80, Pol. Ind. Casa Nova
17181 – Aiguaviva (Girona) SPAIN

Haig de pagar la devolució dels meus articles?
Si la causa de la devolució és perquè li hem enviat un producte erroni o defectuós, nosaltres assumirem el cost de l’enviament.

Com rebré l’import de la meva devolució?
Una vegada rebem el gènere, revisarem que l’embalatge exterior no ha estat manipulat i que els articles retornats estan en les mateixes condicions que quan els va rebre. Una vegada hagi estat aprovada la devolució, vostè rebrà el seu reemborsament mitjançant transferència bancària.

Pot sol·licitar l’enviament de mostres gratuïtes sense compromís (bosses “PIPICAN” Bio i bosses “PIPICAN”). Si vol adquirir un producte i té dubtes, contacti amb nosaltres i li resoldrem, a més d’enviar-li mostres sense cap cost.

Per sol·licitar les mostres, pot trucar-nos al telèfon 972 244 462 o enviï un correu electrònic a adm@sistemb.com.

ESTUDI GRAF, S.A. denominació social de “Sistemes d’embalatge”, neix l’any 1988 a Girona després de més de 30 anys d’experiència en el sector de l’embalatge.

La seva activitat principal és la fabricació i distribució de diversos tipus de bosses de plàstic i biopolímers 100% biodegradables i compostables, tot i que disposa d’un ampli rang de productes per oferir. Entre ells films, papers i cartonatges. És per això que disposem de diversos magatzems, que sumen un total de 7.700 m2 per donar un servei d’entregues ràpid i eficient.

Basant-nos en aquesta experiència, hem decidit implementar una solució total per ajudar a mantenir el nostre entorn net. Creant així el “SISTEMBOS PIPICAN”, format per un dispensador d’acer inoxidable i bosses opaques, còmodes i agradables d’utilitzar (bosses biodegradables “PIPICAN” Bio i bosses “PIPICAN”).

Visiti la nostra web: www.sistemb.com